23.12 - 27.12 on meie kauplus suletud. häid pühi!

Uus keeriselaadne loputusseade PURE VORTEX

Uus keeriselaadne loputusseade pure vortex vipex
FUTURA

Itaalia kõrgtehnoloogilise sanitaarkeraamika tootja HATRIA on kujundanud uue seeria FUTURA, millel on uudne loputustehnoloogia PURE VORTEX. See põhineb keerisloputussüsteemil, mis avab uusi võimalusi sanitaarkeraamika disainis.

Vaikne ja Efektiivne

Uus keeriselaadne loputusseade pure vortex vipex
Väljalaskeava

Tualettpoti esiosas olev vee väljalaskeava, mis esmapilgul välja ei paista, võimaldab loputada pinna ilma traditsioonilise loputusääriseta. See muudab poti sisepinna eriti kergesti puhastatavaks.

Tänu väljatöötatud tehnoloogiale on loputusprotsess erakordselt vaikne – pott puhastub ilma pritsmete ja liigse mürata. Samuti on see keskkonnasõbralik, kuna täielikuks loputamiseks kulub vaid 4,5 liitrit vett.

Stiilne ja Maailmakuulus

Nauditav on ka WC-poti elegantne minimalistlik välimus. Kollektsioon on lisaks traditsioonilisele läikivale valgele saadaval 11 värvitoonis: valge matt, elevandiluu, tubakas, kreeta, mets, liiv, tsement, antratsiit, tuhk, tahvel, must matt.

Futura Pure Vortex® on auhinnatud mitmete disainimaailmas olulisete auhindadega, nagu näiteks Red Dot Design Award, ADI Design Award, German Design Award ja Archiproducts Design Awards.

Kuidas saame aidata?

Populaarsed otsingud: