23.12 - 27.12 on meie kauplus suletud. häid pühi!

Sanela must seeria – valamute, segistite ja tarvikute kooskõla

Sanela must seeria - valamute, segistite ja tarvikute kooskõla vipex
Roostevabast terasest valamud ja segistid Sanela

Sanela on juba aastaid tootnud roostevabast terasest sanitaartehnikat ning loomulikult ei saa mainimata jätta ka sellest roostetamisele allumatust materjalist toodetud valamuid. Kõrgtugevast terasest kraanikaussi iseloomustab pikk kasutusiga ning vastupidavus kõikvõimalikele loodus- ja inimõjudele. Roostevaba teras on taaskasutatav materjal, mistõttu avaldab see keskkonnale väiksemat mõju.

Tänu sellele on roostevabast terasest valamud vastupidavad ja keskkonnasõbralikud. Sanela on lisanud kraanikausile kvaliteetse musta disaini, mis on alati stiilne ja elegantne.

Puutevaba Valamusegisti Sanela

Roostevabast terasest musta värvi kraanikausile sobib kindlasti ka sama tooni valamusegisti. Selleks on automaatne segisti Sanela, mida iseloomustavad suurepärased näitajad.

Tänu segistis olevale andurile ei teki asjatut veeraiskamist. Niipea, kui andur registreerib käe olemasolu, hakkab vesi jooksma ja vastupidi, pärast pesemist lülitub vesi kohe välja. Segisti on täiendatud energiasäästliku aeraatoriga. Vee temperatuuri saab muuta külgkangi abil. Mis aga on eriti oluline – segistit iseloomustab automaatne hügieeniloputus, mis aitab ära hoida bakterite levikut.

Musta sanitaarkeraamika juurde tasub valida ka musta värvi tarvikud.

Sanela toodab tualettpaberi hoidjaid ja paberrätikute jaotureid, prügikaste, seebialuseid ja erinevat sorti nagisid. Kõik need on valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest.

Radari Loputusseadmega Must Pissuaar La Fontana

Sanela must seeria - valamute, segistite ja tarvikute kooskõla vipex
Keraamiline pissuaar La Fontana

Sanela uudistooteks on Itaalia disaini ja Tšehhi tehnoloogia kombinatsioonis sündinud automaatse loputusseadmega must keraamiline pissuaar La Fontana.

Oluline on siinjuures see, et tegu on säästliku loputusega, vett kulub vaid 1 liiter. Radaranduriga loputusseade asub varjatult pissuaari taga ja reageerib vedeliku voolamisele potis. Loputusaeg on eelseadistatav vahemikus 0,5-15,5 sekundit. Lisaks toimub automaatne sanitaarloputus 6 tunni möödumisel viimasest kasutamisest.  Vähetähtis pole ka see, et potti on lihtne paigaldada.

Kuidas saame aidata?

Populaarsed otsingud: