23.12 - 27.12 on meie kauplus suletud. häid pühi!

Sanela antimikroobsed vinüülpinnaga käsipuud

Sanela antimikroobsed vinüülpinnaga käsipuud vipex
Vinüülpinnaga antimikroobsed käsipuud on saadaval kaheksas erinevas värvitoonis.

Hiljuti linastus meie kinodes kõrgelt pärjatud Jaapani draamafilm „Täiuslikud päevad“, mis vändati suures osas Tōkyō kuulsates linnatualettides. Nende 17 avaliku käimla arhitektideks on jaapani tipptegijad – iga linnatualett on ehituskunsti tippteos koos oma kõrgtehnoloogilise sanitaarruumiga.

Nendes ruumides on mõeldud kõigile ja kõigele kuni pisidetailideni välja.

Oma tasemelt passiks sinna ka Tšehhi tehase Sanela uue põlvkonna sanitaar-elektroonika, roostevabast terasest valamud, segistid ja mitmesugused tarvikud. 

Näiteks Sanela antimikroobsed vinüülpinnaga käsipuud on tooted, mis sobivad avalikesse tualettruumidesse, eeskätt puuetega ja piiratud liikumisvõimega inimestele. Uutel käsipuudel on spetsiaalne antimikroobne vinüülpind, mis vähendab pinnabaktereid, hallitust ja teatud viiruseid isegi kuni 99,9%!

Toodetele on sisse ehitatud eluaegne kaitse paljude bakterite ja hallitusseente vastu (MRSA, Legionella, E.coli, Salmonella, Pseudomonasi, Aspergillus niger) ja samuti mõnede viiruste (H1N1) vastu. Selle antimikroobse kaitse üks märkimisväärne eelis on selle püsiv efektiivsus – seda ei saa maha pühkida ega pesta. Antimikroobne tehnoloogia on sisse ehitatud tootmise ajal.

Kuidas antimikroobne tehnoloogia töötab?

Hõbeioonid seovad baktereid, kahjustades neid  ning häirides nende normaalset elutsüklit. Bakterid ei suuda paljuneda, mistõttu nad hävinevad.

Uuenduslik on ka vinüülpind, mis on bioühilduv. See on tervisele ohutu, tagades sobivuse ka meditsiiniasutustesse. Need tipptasemel pinnatöötlusega käsipuud pakuvad mugavat puudutust ja libisemisvastaseid omadusi, tagades turvalise kasutamise.

Kuid uudis ei puuduta ainult tehnilisi saavutusi, vaid ka esteetikat. Uued vinüülpinnaga antimikroobsed käsipuud on saadaval kaheksas erinevas värvitoonis. Nii on need mitte ainult ruumi funktsionaalseteks esemeteks, vaid ka kujunduselementideks, mis annavad eluterve üldmulje. See on väga tähtis just tervishoiuasutustes.

Kuidas saame aidata?

Populaarsed otsingud: